Kenwood DRV-410 Camera de bord pentru inregistrat in trafic

Camera de bord cu GPS integrat, sistem avansat incorporat pentru asistenta sofer

Camera cu inregistrare video Full HD, disponibila într-un design compact pentru a inregistra orice aparitie sau perturbare pe care o puteti întâlni în timp ce conduceti masina. Cu tehnologia HDR (High Dynamic Range), poate înregistra în locuri întunecate si luminoase, fara a subexpune sau supraexpune imaginea.

Citeste mai multShow less
830,00 lei No tax
Referinta:
Descriere

Camera de bord cu GPS integrat, sistem avansat incorporat pentru asistenta sofer

Camera cu inregistrare video Full HD, disponibila într-un design compact pentru a inregistra orice aparitie sau perturbare pe care o puteti întâlni în timp ce conduceti masina.

Cu tehnologia HDR (High Dynamic Range), poate înregistra în locuri întunecate si luminoase, fara a subexpune sau supraexpune imaginea.

Un senzor giroscop va detecta automat când exista un eveniment si va separa o portiune de memorie pe un SD-Card de 8 GB pentru vizualizare. Caracteristicile suplimentare de siguranta si de avertizare va vor detecta si va vor avertiza despre o eventuala coliziune înainte sau când va începe sa apara.

Design ultra-compact Echipat cu Tehnologie Scene Select Echipat cu tehnologia HDR Suporta Super HD Video 3M Video Recording Functia ADAS încorporata

Echipat cu modul avansat de parcare Senzor G 3-axcis si senzor GPS încorporat Dashboard Camera Image Sensor

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
1 alt produs in aceeasi categorie:

Meniu

Setari